Fertilitet

Lykkelige forældre, Nyborg

Efter 2 behandlinger hos Elisabeth med akupunktur, blev jeg gravid med vores lille dreng.Vi havde prøvet at blive gravide igennem 3 år uden held. Vi var blevet undersøgt på fertilitetsklinikken, der viste vi var sunde og raske. Vi blev indstillet til fertilitetsbehandlinger. Vi gennemgik 3 fertilitetsbehandlinger uden resultat. Jeg havde hørt af omveje at akupunktur måske kunne hjælpe os. Jeg opsøgte Elisabeth, som er utrolig imødekommende og kompetent. Efterfølgende opstartede vi behandlinger hos hende. Vi fik vores skønne lille dreng Maj 2014. Vi er de lykkeligste forældre. Vi kan kun varmt anbefale Elisabeth

Sara, Odense SØ

"Elisabeth - min nye helt.
Efter kun 1 behandling hos Elisabeth er jeg blevet gravid, og jeg er helt sikker på at det er takket være hende!
Min kæreste og jeg har igennem det sidste halvandet år inderligt ønsket os at blive forældre, men gang på gang fik vi negative test og jo længere tid der gik desto mere håbløst blev det.
Efter 1 års forgæves forsøg, startede vi i fertilitetsbehandling og endelig så det ud til at det snart ville blive vores tur. Efter forskellige undersøgelser, viste det sig at vi begge var sunde og raske, dog blev vi alligevel tilbudt behandling. Men efter to insemineringsforsøg uden held skulle der ske noget mere.
Jeg havde hørt gennem flere forskellige omveje at Elisabeth skulle være helt fantastisk så det skulle jeg da også forsøge mig med – og hvilket held!
Omkring det tidspunkt hvor jeg regnede med at have ægløsning, fik jeg en tid ved Elisabeth.
Efter en personlig og meget behagelig samtale fandt hun frem til den rette behandling for mig og 14 dage efter stod jeg med en positiv graviditetstest, og nu har jeg en dejlig hjemmelavet baby i maven.
Jeg vil derfor varmt anbefale alle at kontakte Elisabeth, jeg er helt sikker på at hun ikke kun er min helt!"

Katrine Sørensen, Otterup

"Jeg havde længe forsøgt at blive gravid, da jeg startede hos Elisabeth. Både min mand og jeg var forinden blevet undersøgt og der fandtes ingen grund til at det ikke var lykkedes endnu. Allerede efter et par behandlinger kunne jeg mærke en effekt på min cyklus, som blev fuldstændig regelmæssig. Samtidig fik jeg hjælp til nogle genstridige muskelspændinger i nakke og skuldre med øjeblikkelig virkning.
Elisabeth er yderst dygtig til sit arbejde og rigtig behagelig at være sammen med. En dejlig mulighed for at koble af under behandlingen. Selve nålestikkene er ingenting i forhold til udbyttet.
Nu er jeg så gravid - Jubii :-) !

Tak for hjælpen, Elisabeth. Jeg håber mange finder vej til dig - det kan varmt anbefales."

A.A., Sønderjylland

"Jeg var hos Elisabeth og fik akupunktur i september i forbindelse med jeg skulle starte fertilitetsbehandling. Vi har fået en dejlig lille pige i juni måned. Tak for din hjælp i processen"

Katja Pedersen, Kværndrup

"Min kæreste og jeg havde besluttet os for at vi gerne ville være forældre. Men da jeg har haft, cyster på mine æggestokke viste det sig at det ikke bare lige var så let. Tiden gik uden at det ville lykkedes. Jeg valgte derfor at gå til akupunktur da jeg havde hørt fra flere at dette kunne hjælpe på barnløshed. Vi gik i gang med ”projekt baby.” Jeg blev gravid få gange efter at jeg startede akupunkturbehandling hos Elisabeth. Dette kan kun anbefales og så tilfører du ikke nogle unødvendige kemikalier til din krop. Tak for hjælpen og lykke til andre der vil prøve."

Anne-Mette Jakobsen, Odense

"Min mand og jeg havde i mere end 6 måneder prøvet at få et barn. Vi er begge omkring de 30 år og der burde ikke være nogen grund til, at vi ikke skulle kunne få børn. Men alligevel var naturen ikke på vores side.
Jeg besluttede, at prøve akupunktur, for at hjælpe naturen på vej. Jeg fandt Elisabeths klinik og aftalte en tid.
Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før, men gik til det med et åbent sind i håbet om, at det kunne hjælpe.
Behandlingerne blev for mig et frirum - en pause til at slappe af og samtidig prøve, at hjælpe min drøm om et barn på vej. Undervejs fik jeg flere gode råd til, hvad man yderligere kan gøre, for at øge sine chancer for fertilitet.
Jeg havde ikke regnet med, at det ville gå så stærkt, men efter kun 4 behandlinger har jeg en positiv graviditetstest i hånden og glæder mig til at byde et lille nyt menneske velkommen i foråret 2011."

Smerter

Nervesmerter i ryggen efter helvedesild Claus Nielsen, Odense

Jeg har gennem de sidste 20 år med jævne mellemrum været sygemeldt 3 - 4 måneder med kraftige smerter i ryggen. Jeg har brugt bunker af penge til kiropraktorer og fysioterapeuter hvor det bare har mildnet smerterne lidt. En dag spørger min læge om jeg nogensinde har haft helvedesild som måske kunne være årsagen til mine smerter. Det kunne jeg svare ja til. For 20 år siden. Så anbefalede han akupuntur og det vidste sig at være løsningen på mine rygproblemer. I dag kommer jeg hos Elisabeth når jeg får de stærke  smerter i ryggen. Hun behandler mig en times tid og jeg er helt smertefri når jeg går derfra. Jeg vil klart anbefale at prøve akupunktur som en løsning på rygsmerter. For mig var det løsningen.

Halsbetændelse/Mistet stemme Kathrine Andersen

TAK TAK TAK TAK TAK TAK - Af hjertet TAK!!!!

Koncerten i dag gik over al forventning - stemmen virkede over al forventning! Jeg er slet ikke i tvivl om at det er din behandling, der har gjort at min stemme kunne holde til 2 *40 min. koncert her til aften.

Snot, ondt i halsen og slim på stemmen var bare VÆK!

Frossen Skulder Lene Johansen, Odense

Jeg kom med en arm, som jeg ikke kunne løfte mere end 30 grader, uvist hvorfor. Jeg havde haft "skaden" i 2 måneder.

Efter 3 behandlinger er min arm fuldstændig i orden.

Jeg fik sat adskillige nåle i min overarm, fordi mine muskler var ømme og lidt nåle rundt omkring på benene.

Efter 2 behandlinger kunne jeg løfte min arm igen. Jeg var bare paf.

Mange tak for den gode og effektive behandling, du har givet mig.

Knæsmerter Tove Susse Schultz, Langeskov

Jeg havde smerter i mit knæ og kunne ikke gå ret langt før det gjorde meget ondt. Er blevet kikkert undersøgt, hvor de gjorde hovedrent som lægen sagde, men ikke mente det var tid til et nyt knæ. 

Jeg ventede spændt på om den hovedrengøring havde hjulpet, men ak nej det var faktisk blevet meget værre. Efter at have gået med smerter i et par måneder læste jeg om Elisabeth Konyher.

Jeg kunne allerede mærke det hjalp, efter den første behandling, nu har jeg gået hos Elisabeth ca. 7 gange, og har fået det så godt, at jeg kan deltage i mange ting jeg ikke kunne før. Jeg føler jeg har fået mit liv tilbage.

Elisabeth er et dejligt menneske, knald dygtig og meget behagelig at være sammen med. Jeg har tænkt mig at gå fast hos hende ca. 1 gang hver anden måned.

Ansigts smerter (Trigeminus neuralgi) Winnie Holst, Odense V

"For 2½ måned siden vågnede jeg en morgen tidligt, da jeg havde det meget dårligt. Til min skræk kunne jeg konstatere, at venstre side af mit ansigt sov (som efter bedøvelse hos tandlægen). Efter 1 døgn, hvor symptomerne blev værre og jeg fik smerter som lyn, specielt i øjet og hen over panden i venstre side, kontaktede jeg min læge.
Så startede den helt store udredning. Øre, hals og næse læge, tandlæge, kiropraktor, neurolog og blodprøver i massevis. Jeg blev CT scannet, ultralyd undersøgt, og MR scannet. Neurologen mente, jeg havde haft en blodprop, som havde påvirket ansigtsnerven (trigeminus). Alle undersøgelser viste imidlertid ikke noget unormalt. Dejligt, hvad fejler jeg så?

Smerterne i ansigtet var taget til, min venstre mundvig og mit venstre øje hængte, jeg savlede og havde svært ved at spise. Jeg fik ordineret Tegretol (epilepsi medicin), bivirkningerne var så voldsomme, at jeg var nød til at trappe ud af dem. Den dag neurologen ringede og fortalte, at de forskellige undersøgelser intet unormalt viste, fik jeg en tid hos Elisabeth.

Efter et par behandlinger kunne jeg begynde at mærke bedring. Med til historien hører, at jeg det sidste 1½ år har været meget presset rent jobmæssigt så har også stress. Begge dele har Elisabeths behandlinger og gode samtaler hjulpet på. Til at starte med fik jeg behandlingerne meget tit og nu får jeg behandling en gang om ugen. Jeg har stadig lidt gener, dem regner jeg med at slippe af med inden længe.

Jeg klarer mig uden smertestillende og min læge er meget positiv i forhold til at jeg får akupunktur. Jeg vil varmt anbefale Elisabeth til andre som har symptomer, der ligner dem jeg har haft."

Restless legs Flemming Nielsen, Ringe

Sengen var min fjende.
Jeg har i flere år haft uro i benene når jeg kom i min seng. Efter ca. 1 time vågnede jeg, og kunne ikke være til på grund af uro i benene. Jeg kom hurtigt ud af kassen og spadserede rundt i huset indtil det forsvandt igen. Så kunne jeg gå i seng igen. Dette gentog sig ofte 4-6 gange i løbet af natten.
Jeg gik til min læge og fik nogle piller (Sifrol), som bl.a. også bruges mod Parkinson syge. Det hjalp i nogle uger, men så vendte generne tilbage. Jeg gik igen til lægen og fik en ny portion piller, stærkere end første portion. Apoteket gjorde mig opmærksom på, at jeg ikke måtte køre bil efter indtagelse af præparatet. Det hjalp igen i nogle uger, men så vendte generne igen tilbage, nu værre end nogensinde.
Jeg opsøgte ”Akupunktur Fyn”, efter anbefaling af nogle venner. Første gang ved Elisabeth fik jeg fortalt, at jeg kunne risikere at få en svede-tur, samt at de første behandlinger ville forøge uroen i benene. Jeg har altid været skeptisk med hensyn til alternativ behandling. Men da Elisabeths advarsler kom til at passe, fortsatte jeg behandlingerne.
Efter 4 gange hos Elisabeth, var uroen i benene væk, og jeg har ikke taget piller for det siden. Jeg har kun gode anbefalinger til ”Akupunktur Fyn”.

Ryg - og skulder smerter Heleen Hammer, Søndersø

”Jeg opsøgte egentlig Elisabeth med ryg og skuldersmerter som jeg havde gået med i længere tid. Efter ca. 5 behandlinger oplevede jeg en forbedring af tilstanden. Samtidig fik jeg styr på hedeturene og den oppustede mave, og jeg har fået lidt mere styr på mit stressniveau! Elisabeth er meget lydhør over for de problemer jeg kommer med og er professionel i sin måde at behandle på, hvilket gør at jeg føler mig i trygge hænder.”

Tennisalbue Gunhild Mathiesen, Skovbrynet Morud

”Som frisør gennem 35 år, har jeg af og til døjet meget med en tennisalbue. Efter 2 gange akupunkturbehandling hos Elisabeth er det bare overstået. Jeg er endda begyndt at strikke igen uden at det gør ondt.”

Iskias smerter Hans Poulsen, Andebølle

”Da jeg gennem længere tid at have haft iskias smerter og ret slemme rygsmerter pga. arbejdsbetinget slidgigt kontaktede jeg Nordfyns Akupunkturklinik. Efter nogle få behandlinger forsvandt smerterne næsten og de kan nu holdes nede med en behandling i ny og næ. Det gør ikke ondt at få akupunktur, og jeg bliver behageligt afslappet i kroppen af det.. Jeg glæder mig faktisk hver gang til at jeg skal til behandling.”

Piskesmæld Camilla Conradsen, Odense NV

"For halvandet år siden pådrog jeg mig et piskesmæld ved en snowboard-ulykke. Jeg har dagligt mange smerter, der gør det svært at håndtere og overskue dagligdagen. Jeg går jævnligt til akupunktur hos Elisabeth. Jeg er utrolig glad for at komme ind til hende, da effekten af hendes behandlinger gør at jeg kan slappe af i nakke og ryg efter behandlingen.

Ved hendes behandlinger, oplever jeg, at min krop kommer helt i ro, jeg kan trække vejret ordentligt og får en form for nyt overskud til at komme videre med livet i hverdagen.
Jeg er meget glad for at jeg er begyndt inde ved Elisabeth, og håber på sigt, at jeg kommer helt over piskesmældet. Elisabeths behandlinger bevirker at jeg får overskud, ro og mere energi i hverdagen, og de giver mig et skub til at turde tro på en muligvis helbredelse på sigt."

Restless legs Connie Winter, Troelse

"Jeg har i en del år haft urolige ben, hvilket betød at jeg om aftenen måtte trave frem og tilbage foran fjernsynet. Da symptomerne også begyndte om natten og medførte urolige og søvnløse nætter konsulterede jeg min læge. Diagnosen Restless Legs blev stillet og medicinering med præparatet Sifrol (bruges også til Parkinson patienter) blev igangsat. 

Medicinen hjalp med det samme, men efter en måned vendte symptomerne tilbage bare i stærkere grad. Et andet præparat Adartel blev afprøvet med samme resultat.

En god veninde foreslog mig at prøve akupunktur og anbefalede Elisabeth. Det var et fantastisk forslag, for efter ca. 5 behandlinger var jeg symptomfri og oplevede at kunne sove igennem. Jeg har været symptomfri i 2 år og vendte tilbage til Elisabeth for nylig, da uroen begyndte at vende tilbage. Efter 5 behandlinger er jeg igen frisk. Jeg oplever Elisabeth som meget kompetent og kan ikke andet end anbefale hende."

Migræne Carina Nannestad, Søndersø

"Jeg har haft migræne lige så længe jeg kan huske tilbage. 2-4 anfald om måneden var hverdag for mig. Jeg havde prøvet ALT. Alle de gode råd man kan læse om, div. piller, massage osv. osv. Jeg så Elisabeths brochure og trods min store nåle skræk, tænkte jeg, at det var forsøget værd. Tænk hvis det virkede !!!! Jeg har nu været til behandling 8 gange på 3 måneder og jeg har endnu ikke haft et anfald siden jeg startede. Jeg er SÅ glad for at Elisabeths nåle har kunne hjælpe mig, og anbefaler hende til alle!!!"

Muskel smerter Jytte Reinholdt, Søndersø

”Med konstante smerter i højre overarm efter et fald har jeg allerede efter 3 behandlinger med akupunktur fået en betydelig lindring og kan nu bevæge min arm langt mere frit. Jeg har oplevet en yderst kompetent behandling i trygge omgivelser. Det har helt klart fremmet helingsprocessen. Tak for hjælpen, Beth"

Tennisalbue Mona Sørensen, Harndrup Skov

"Jeg begyndte på akupunktur fordi jeg havde ondt i mine skuldre samt en tennisalbue. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel og efter fire behandlinger er smerterne væk."

Ryg smerter Anny Hansen, Veflinge

"I 2008 pådrog jeg mig en arbejdsbetinget rygskade der resulterede i stærke smerter, som hverken fysioterapi eller kiropraktik kunne fjerne. Jeg opsøgte herefter Elisabeth på Nordfyns Akupunkturklinik og hun har formået at fjerne smerterne. Er der endelig optræk til lidt ondt i ryggen igen, kan det nu klares med en enkelt behandling. Jeg har endvidere også fået nåle for mensesproblemer og jeg har valgt at komme og få en behandling hver 6.uge for mit velværes skyld."

Allergi og eksem

Allergi Ellen Pedersen, Odense NV

"Jeg har i flere år lidt af birkepollenallergi, med diverse krydsallergier, som forhindrede mig i at spise mange fødevarer da jeg reagerede allergisk på dem. Jeg har været nødt til at bruge allergimedicin pga. dette. Men efter Elisabeth er blevet anbefalet og jeg har fået akupunktur er mine pinsler faktisk overståede. Jeg forsætter med forebyggende behandlinger indimellem for at vedligeholde det gode resultat. Jeg kan varmt anbefale Elisabeths akupunkturbehandling mod allergi til alle."

Eksem Grethe Larsen, Skåstrup

”Jeg lider af kronisk håndeksem som jeg har fået ved at arbejde med formaldehyd. Dette har udviklet sig til allergi overfor rigtig mange ting, og har bevirket at jeg måtte gå på førtidspension. Jeg startede med akupunktur hos Nordfyns Akupunkturklinik i februar hvor mine hænder var meget revnede og eksemfyldte. Eksemen bedredes hurtigt efter at jeg fik behandling. Eksemen på mine hænder er i perioder helt væk, og kan holdes nede med en behandling en gang imellem.”

Allergi Mie Lund Jensen, Højbjerg Odense

"Jeg har i mange år haft birkepollen allergi, og har fået medicin for at mindske generne. For 5 år siden forsøgte jeg med akupunktur som alternativ til medicinen, hvilket har været positivt for mig, da jeg nu helt kan undvære medicin. Jeg har senest gået hos akupunktør Elisabeth Konyher, som jeg varmt kan anbefale."

Rygestop

Per Lauge Jørgensen, Højstrup Odense

"Jeg har været ryger i mange år og var efterhånden nået til 40 cigaretter om dagen. Det har Elisabeth sat en stopper for. Behandlingen består i både krops og øre - akupunktur. Behandlingen strækker sig over 3 gange med en uges mellemrum. Den er effektiv fra nålene er sat i. Jeg har nu fået 3 behandlinger og har ikke røget siden. Endvidere viste det sig, at Elisabeth også var i stand til at mestre den grimme bronkitis, jeg fik, da jeg slap smøgerne. Bivirkninger ved Elisabeths behandling er minimale og jeg fortæller i øjeblikket alle mine ryger venner om, hvad jeg anser for år 2010’s mirakel."

Andet

Snorken Per Jørgensen

Jeg havde i mere end et år haft problemer med at jeg snorkede meget. Det var til stor gene både for mig selv om selvfølgelig også for min kone. Jeg vågnede ofte mange gange i løbet af en nat og det var ikke ualmindeligt, at jeg vågnede om morgenen og følte mig træt og uoplagt. Efter adskillige konsultationer og efterfølgende behandling på søvnklinik (som jeg selv afbrød efter 1-2 uger), begyndte jeg akupunkturbehandling hos Elisabeth Konyher. Jeg oplevede af behandlingen havde en særdeles stor påvirkning hos mig, og allerede efter de 3 første behandlinger var der en markant forbedring af min nattesøvn. Ifølge min kone snorkede jeg stadig lidt, men overhovedet ikke så voldsomt og kraftig som før akupunkturbehandlingerne. Og jeg oplevede, at jeg havde nætter hvor jeg sov igennem uden at vågne gennem natten. 

Jeg valgte at fortsætte behandlingen som jeg nu har afsluttet efter i alt 10 behandlinger. De har haft en særdeles positiv indvirkning på min snorken. Så nu får både min kone og jeg vores nattesøvn, og jeg vågner frisk og veludhvilet om morgenen.

Hedeture Chrestel Petersen, Harndrup

”Akupunktur nålene fjernede mine hedeture. Jeg har haft hedeture i flere år. Det var især slemt om natten, hvor jeg tog dynen af og på mange gange. Efter at jeg havde set en annonce, at akupunktur kunne hjælpe på hedeture, ringede jeg til Nordfyns Akupunkturklinik og fik en tid. Nu har jeg fået fem behandlinger, og er fuldstændig fri for mine hedeture, det er bare skønt.”